Priser og generelle betingelser

Alle priser på Fiebodenhoff.dk er i DKK og inklusiv 25% skat.

Bemærk venligst at alle produkter er håndlavede og variationer kan derfor forekomme i de materialer der bliver brugt, som sten, diamanter og andre materialer. Priser på ringe kan variere en lille smule alt afhængig af størrelse, da der skal bruges mere guld til en større størrelse.

Fragt

Der er gratis fragt i Danmark.

Bor du i udlandet og ønsker at modtage en pakke så kontakt venligst på mail: info@fiebodenhoff.dk

Levering

Varer der er på lager, vil normalt blive afsendt indenfor 3-4 hverdage, men bemærk venligst at undtagelser kan forekomme. Tag endelig kontakt, hvis det er en hastesag, så vil jeg bestræbe mig på at imødekomme eventuelle ønsker.

Returnering

På smykker købt i webshoppen har du fra modtagelsesdato 14 dages fuld returret. Smykker der ønskes returneret må ikke være taget i brug og skal være i samme stand og emballage, som de blev modtaget i. Levringsomkostninger returneres ikke. Du vil få beløbet returneret, så snart varen er modtaget, send venligst til: Fie Bodenhoff, Istedgade 89, 1650 København V.

Reklamation

Oplever du mod forventning problemer med noget du har købt via webshoppen, kontakt mig endelig via mail eller kig forbi butikken, så tager vi stilling til med det samme.

Der ydes 2 års reklamationsret på varer købt i webshoppen, iflg købeloven. Dette forudsætter naturligvis at dit krav er berettiget og at fejlen ikke skyldes ukorrekt håndtering, brug eller anden selvforskyldt skade på produktet.

Hvis du modtager en pakke, der er beskadiget under forsendelsen, skal du afvise pakken ved modtagelsen, da jeg ikke påtager mig ansvaret for en evt. skade på produktet.

Jeg tager forbehold for trykfejl, evt. udsolgte varer eller vejl. priser.

  • No products in the cart.