Guld halskæde håndlavet efter gamle traditioner i høj kvalitet. Kun det bedste er godt nok og derfor benytter guldsmed Fie Bodenhoff kun de bedste materialer, det vil sige kun ægte guld og helst 18karat.

Hun sætter en ære i sit håndværk og i at lave bæredygtige produkter, der kan holde i mange generationer. Derfor er det også det enkle og grafiske udtryk som hun ofte arbejder med – en form for moderne klassikere. Hvert eneste smykke bliver lavet af guldsmed Fie Bodenhoff på eget værksted. Besøger du butikken kommer du helt tæt på håndværket da værkstedet ligger i baglokalet til butikken. Kig forbi og se det store udvalg af guld halskæde, både tynde kæder med vedhæng i guld. Men også med forskellige former for ædelsten. Her det også muligt at komme forbi og se udvalget af ædle stene, som for eksempel diamanter, safirer og smaragder og vælge din helt egen personlige favorit.

Lav en personlig aftale hvis du har specielle ønsker til en helt unik gave, eller den helt specielle forlovelsesring. Vielsesringe der skal være klassiske men alligevel med et personligt touch mestrer hun også.

Fie Bodenhoff er uddannet guldsmed og har vundet priser, blandt andet som nordens bedste guldsmed. Derfor er det blandt andet guld halskæde hun arbejder med, men også andre smykker, som for eksempel armbånd, ringe, forlovelsesringe og øreringe. Kig forbi butikken i København allerede idag og se det store udvalg. En lille og hyggelig guldsmed, hvor du får en personlig betjening og ender med et meget personligt smykke.