Gulsmed Fie Bodenhoff laver håndlavede smykker i høj kvalitet på eget værksted i København. Alle produkter er designet og udført af guldsmeden efter gamle traditioner og godt håndværk. De håndlavede smykker er ofte unikke smykker. Guldsmed Fie Bodenhoff udarbejder også smykker på bestilling og efter ønske, som for eksempel unikke vielsesringe eller den helt specielle forlovelsesring.

Guldsmed Fie Bodenhoff er uddannet guldsmed og arbejder med moderne og tidløse smykker i recycled guld og sølv. Hun bestræber sig på at lave de mest bæredygtige smykker i form af tidløst design og bæredygtige arbejdsgange og materialer når der er mulighed for det. De håndlavede smykker er nøje gennemtænkt og testet, så du får et produkt der holder i mange år.

Det er også muligt at få genbrugt sit gamle guld, det kan enten smeltes om og laves til nye smykker eller man kan arbejde med en form for redesign af gamle smykker, så de kan komme frem fra skuffen og blive brugt igen. Har du en gammel ring med sten der kan genbruges i et nyt smykke kan dette også lade sig gøre. Kig forbi værkstedet og butikken i Istedgade og mød guldsmeden til en personlig og uforpligtende snak.

I butikken kan man se et udvalg af håndlavede vielsesringe, øreringe, halskæder, forlovelsesringe, ringe og armbånd. Har du et ønske til et unikt smykke kan du kigge forbi og se hvilke muligheder der er for design af smykker. Vielsesringe med et personligt udtryk, men stadig klasisske er et godt eksempel på guldsmed Fie Bodenhoffs kompetencer.