Smukke, enkle sølvarmbånd, håndlavet af guldsmed Fie Bodenhoff. Alle armbåndene laves også på bestilling i guld. Flere forskellige variationer, smalle og brede. Faste armringe og kæder. Grafisk dansk design.

Håndlavet af guldsmed, der ikke går på kompromis med kvaliteten, men sætter en stor ære i at kunne sit håndværk. Alle produkter bliver på den måde skabt med omhu og præcision. Fie Bodenhoff arbejder med recycled guld og har lokal produktion i og med at det er hende der personligt udarbejder alle smykkerne. Desuden går hun op i at designe moderne klassikere, så det ikke bare er materialerne der holder længe, men også designet. På den måde får du et bæredygtigt smykke, der kan gå i arv i mange generationer.

Det samme gælder for sølvarmbånd, der er lavet i solidt sølv som på den måde er meget holdbart. I butikken kan du se de forskellige designs af sølvarmbånd som Fie Bodenhoff har lavet, men det er også muligt at komme med specielle ønsker. Det vil sige hvis du ønsker et helt personligt armbånd udarbejdet. Lav en personlig aftale med guldsmeden hvis du ønsker et helt unika smykke.

Unikke smykker og special bestillinger modtages gerne. Kontakt allerede i dag og lav en personlig aftale med guldsmed Fie Bodenhoff, så i kan snakke sammen om ønsker og muligheder.

Leder du efter en gave, måske en julegave så kig forbi butikken eller køb direkte på nettet håndlavet kvalitet i de bedste produkter. Alle smykkerne sendes indenfor en kort periode men da alt er håndlavet af guldsmeden kan det tage op til to uger.