Sølv armbånd kæde i enkelt og tidløst design.

Leder du efter et armbånd i sølv som ikke bare er det du kan købe alle steder, så se her. Fie Bodenhoff arbejder med klassiske og gennemtænkte designs, så du får et produkt der er bæredygtigt visuelt i mange år. For eksempel til dette sølv armbånd kæde, har hun designet og udviklet en helt speciel lås, som bliver en del af selve ornamentikken i armbåndet. Den er både lidt skjult, da den ligner leddene, men samtidig er den med til at gøre produktet lækkert og designet.

Er du mere til faste armbånd i sølv til kvinder, er der også mulighed for at se eksempler på dette i butikken. For eksempel har Fie Bodenhoff designet en armring i sølv, som kan fåes i forskellige bredder og igen er det den lille detalje der gør produktet unikt og lækkert. Der er filet en facet på armbåndet, som fanger lyset og det er den lille detalje der gør det til et mere personligt smykke.

Kig forbi butikken og se det store udvalg af armbånd til kvinder i sølv eller guld. Har du et ønske laver guldsmed Fie Bodenhoff også gerne en special bestilling til dig. Det kan være du har brug for en helt unik gave og hvad er bedre end smykker som holder i generationer.

Køb smykkerne direkte på hjemmesiden og passer det ikke i størrelsen, ordnes det bagefter. Send det retur eller kom ned forbi butikken i København. Du er altid velkommen til at lave en personlig aftale inden.